A demokratának hazudott oldal, elhallgatott, kicenzúrázott véleményeinek gyűjteménye

Ballib Cenzúra

Kettős Mérce cenzúrájára reakciók

2014. augusztus 31. - Poszt 0lok001

 

Orbán lázálma a bevándorlásról

 

A szokásos ballib bérrettegésre oly jellemző mumus effektus ismét beindult a bevándorlók kapcsán.

Úgy állítja be a szerző a bevándorlás politika szigorodását, mintha az egyébként megértő és liberális Európában tárt karokkal várnák a bevándorlókat, és nem éppen napjainkban hozna majd minden tagállam, és nem tagállam szigorításokat a témában. Mint ahogyan azt Irene Khan, az Amnesty International főtitkára látja.

A franciák teszem azt nem szaroznak. Nemcsak szigorítanak, hanem haza is toloncolják a cigányokat. Ha kell iskolabuszról szedik le a 15 éves diáklányt, hogy hazaröptessék.
Cigánytelepeket számolnak fel sorra.

De a ballibek számára oly sokszor példaként említett németek is, éppen a napokban szigorítanak a bevándorlás politikájukon.

Az Olaszoknál 2009 óta bűncselekménynek számít az illegális bevándorlás

Anglia korlátozni fogja a bevándorlásokat, és a nekik juttatott szociális rendszer átalakítását is megkezdik, aminek kárvallottjai a menekültek bevándorlók.

Magyarul egész Európa bekeményít, mind a bevándorlók, mind a menekültek tekintetében.
Anélkül, hogy állást foglalnánk ezen tény halmaz, és mint irány helyes avagy helytelen voltán, megállapíthatjuk hogy a Kettős Mérce blog ismét bérrettegett egyet és Orbánozott izomból, agy nélkül.

Ha véleményed van, itt hozzászólhatsz, mert a ballibekkel ellentétben mi nem cenzúrázunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://ballibcenzura.blog.hu/api/trackback/id/tr146653499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása