A demokratának hazudott oldal, elhallgatott, kicenzúrázott véleményeinek gyűjteménye

Ballib Cenzúra

Vincent Cenzúrájára reakciók

2014. október 09. - Poszt 0lok001

Schiff András a hazátlan zsidó kapcsán

 

Vincent ismét alkotott, csak mert valaki kritizálni merészelte, Schiff Andrást, aki saját bevallása szerint semennyire se tartja magát magyarnak.

"– A hovatartozásom egyértelmű, zsidó vagyok, aki véletlenül Magyarországon született."

Vincent kétségbeesetten cenzúrázza a Schiff Andrást kritizáló hozzászólásokat, holott Schiff András cserébe minden fórumon lejáratja a hazánkat, Magyarországot.

Schiff András volt, aki Kertész Imrét is kritizálta, mert átvette a kitüntetést a kormánytól.

Schiff András valószínűleg belebetegedett a kényszerképzeteibe, utálja a magyarokat, hisz minket okol magyarokat, a hozzátartozói kivégzéséért.

Azt szeretné, ha szenvedne a magyar nép, és mindent meg is tesz ennek érdekébe. Minden fórumon lejáratja hazánkat, minket.

Schiffre nem vesztegetnék több szót, mert ő nem több, mint egy magyargyűlölő szlovák, vagy román. Nem magyar, hisz nem vallja magát annak.

Vincentet nem értem. Minek véd egy olyan embert leplezetlen cenzúrával, aki magasról leszarja a magyarokat, gyalázza, lenézi és megveti őket.

Ez a ballib betegség nem hagy nyugodni.

Miért hiszik, hogy az országot pocskondiázva szimpatikusabbak lesznek ők bárkinek, hogy így fognak választást nyerni!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ballibcenzura.blog.hu/api/trackback/id/tr586775891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása