A demokratának hazudott oldal, elhallgatott, kicenzúrázott véleményeinek gyűjteménye

Ballib Cenzúra

Hazudnak Soros fizetett bérencei

Legutóbb még ők mondták, hogy nincs kvóta

2016. október 07. - Poszt 0lok001

Februárban azt hazudták nincs kvóta, és másról szól a határozat.

Most meg azt hazudják Orbán aláírta a kvótát.

Ennyit a ballibek következetességéről:

2016. febr 26.
http://nepszava.hu/cikk/1086775-hamis-a-betelepitesi-kvotakotta
Hamis a betelepítési kvótakotta
Nincs elfogadott, vagy hatályban lévő európai uniós (EU) döntés "kötelező betelepítési kvótákról", hiszen a tagállamok kormányfői, illetve illetékes miniszterei által elfogadott két "elosztási" határozat egyike sem erről rendelkezik, a javaslat szintjén létező állandó elosztási szisztéma pedig jó eséllyel önkéntes lesz.

Vincent Cenzúrájára reakciók

Schiff András a hazátlan zsidó kapcsán

 

Vincent ismét alkotott, csak mert valaki kritizálni merészelte, Schiff Andrást, aki saját bevallása szerint semennyire se tartja magát magyarnak.

"– A hovatartozásom egyértelmű, zsidó vagyok, aki véletlenül Magyarországon született."

Vincent kétségbeesetten cenzúrázza a Schiff Andrást kritizáló hozzászólásokat, holott Schiff András cserébe minden fórumon lejáratja a hazánkat, Magyarországot.

Schiff András volt, aki Kertész Imrét is kritizálta, mert átvette a kitüntetést a kormánytól.

Schiff András valószínűleg belebetegedett a kényszerképzeteibe, utálja a magyarokat, hisz minket okol magyarokat, a hozzátartozói kivégzéséért.

Azt szeretné, ha szenvedne a magyar nép, és mindent meg is tesz ennek érdekébe. Minden fórumon lejáratja hazánkat, minket.

Schiffre nem vesztegetnék több szót, mert ő nem több, mint egy magyargyűlölő szlovák, vagy román. Nem magyar, hisz nem vallja magát annak.

Vincentet nem értem. Minek véd egy olyan embert leplezetlen cenzúrával, aki magasról leszarja a magyarokat, gyalázza, lenézi és megveti őket.

Ez a ballib betegség nem hagy nyugodni.

Miért hiszik, hogy az országot pocskondiázva szimpatikusabbak lesznek ők bárkinek, hogy így fognak választást nyerni!

 

Ténytár cenzúrájára reakciók

Ténytár ismét elhallgat tényeket, és cenzúrázik ahogy szokott.

Nevezetesen elfelejti megemlíteni, hogy egyrészt minden megkérdezett kormányzati szerv és ember akit kérdeztek a témában, cáfolta a nemzeti italboltok létrejöttének realitását.

Másrészt elfelejtették megemlíteni, hogy nemzeti italboltok léteznek olyan rohadt nagy EU-s diktatúrákban is, mint teszem azt Svédország, Norvégia, Finnország, vagy a Dániához tartozó Feröer-szigetek.

Illetve azt is elfelejtették megemlíteni, hogy ahol van az alkoholra korlátozás, ott a társadalomban kevesebb az alkoholista, és beteg.

Tehát elég nagy baj, ha nem lesz nemzeti italbolt, mert az alkoholista magyar viszonylatoknál jobban semmi nem indokolja ezt jobban.

Íme: http://www.teol.hu/tolna/kozelet/nemzeti-italboltok-nagyobb-a-fustje-mint-572425

Nem egyedülálló az alkoholárusítás állami felügyelet alá vonása. A skandináv országokban – a csak vodkaövezetként emlegetett Svédországban, Norvégiában, Finnországban, és a Dániához tartozó Feröer-szigeteken – csak italboltokban lehet magasabb alkoholtartalmú italt venni, Izlandon a sört is csak itt árusítják. Meghatározzák azt is, mekkora alkoholtartalmú italt hány éves kortól lehet vásárolni. A korlátozás
– az északiakra jellemző alkoholturizmust is beleszámítva – bevált, a felmérések szerint Svédországban 29 százalékkal nőne a fogyasztás, 61 százalékkal az alkohollal kapcsolatos betegségekben elhunytak aránya,
ötödével a bűncselekményeké, 40 százalékkal a táppénzes napok száma, ha bármelyik élelmiszerboltban lehetne alkoholt kapni. Korlátozzák az alkoholárusítást – még a borokét és sörökét is – Kanadában és az Egyesült Államokban is, Utah államban még a leggyengébb, 3,2 százalékos söröket sem lehet mindenütt kapni, éjjel egy és délelőtt tíz óra között tilos bármilyen szeszes italt eladni. Új-Zéland és Ausztrália megengedőbb, ott csak a magas alkoholtartalmú italok nem kaphatók hagyományos boltokban.

Ténytár cenzúrájára reakciók

Falus ellenszélben küzd

 

A Ballib bérrettegők egyik élenjáró üdvöskéje, a hazudozó ténytár nevű blog, most éppen Falusért aggódik, a tényeket szokás szerint elhallgatva, aktívan cenzúrázva a különvélemények tulajdonosait.

Mert a tények azt mutatják, hogy Falus egy béna kacsa. Falus azért küzd ellenszélben, mert egy koncepciótlan, felkészületlen, marharépa, aki maga alatt  is vágja a fát.

Mert a tények azt mutatják, hogy az Összefogás pártjai a fasorban sincsenek, hiába bérretteg az összes ballib blogger.

Fidesz 33, Jobbik 15, MSZP 10, DK 5, Együtt-PM 3 százalékon áll.

Ezek a tények.

A többi, az csak mese habbal.

 

 

 

 

 

 

 

Csehszlovák Kém cenzúrájára reakciók

Ez nem vicc: antifasiszta koalícióban a Jobbik!

 

A leghíresebb, illetve leghírhedtebb magyargyűlölő bloggerünk, lépett akcióba.
Természetesen egy szokásos magyarokat szapuló blogban (a Jobbik csak ürügy).

Többek között Mystes -t cenzúrázta, aki ezt jelezte, így közlöm a cenzúrázott hozzászólását.

Nem nem tartom "hazaárulásnak", hogy mi magyarok foglalkozunk a kárpátaljai magyarokkal, és próbálunk tenni értük valamit. Ha te tennél, Bőtös Botond (alias "Csehszlovák Kém"), akkor nem a Jobbiknak kéne. De mivel te csak faszágokat írogatsz ezzel kapcsolatban, ezért más tesz. Neked már az agyadra ment a folyamatos "antifasisztázgatás"...

 

Suchman a minta MSZP-s

Szétverte az MSZP aláírásgyűjtő pultját Suchman Tamás

 

Avagy amiről a ballib blogszféra mélyen hallgat

 

Suchman Tamás magából kikelve üvöltözött párttársával.

- "Mit keresel az én városomban?" - tette fel a költői kérdést.
Suchman Tamás szerint Marcali az ő városa.
És ezt nem csak úgy mondja. Így is gondolja. Nem az ott lakóké, családoké, stb.. hanem az övé.
Ezen tulajdonjogát pedig a párttársaival szemben is érvényesíti, ha kell.

Bunkóságáról messze földön híres MSZP-s politikusunknak, nem ez az első kivetkőzése önmagából.
Korábban már jóízűen faszozott ellenzékből is.

Suchman Tamás karrierjét természetesen az MSZMP-ben kezdte. Itt tanulta a szocializációt, a tulajdonjogokhoz való viszonyát, már ami holmi városokat érint teszem azt.

A jutalma az lett, hogy az ország kirablását, kiárusítását irányíthatta privatizációs miniszterként.
Privatizációs miniszterként pedig tette a dolgát. Eladott bagóért mindent ami mozdítható volt. Jeleskedett az erőműveink elkótyavetyélésében is. Ezidőtájt indult be a Paksi biznisz is, ami áldásos tevékenységének köszönhetően vált MSZP-s kifizetőhelyé, amivel többek között Gyurcsányék és Józsa Istvánék is igen jól kaszáltak.

Ő volt az aki a Tocsik ügynél annyit mondott csak: "A sikerdíj összege szokatlan, de törvényes". Persze hogy ezt mondta. MSZP-s kormányok alatt a pofátlan végkielégítések, jutalmak mindennaposak voltak 2010-ig.
Ő maga is hasonlóképpen fizette ki az Acél XXI. Kft. is, az elhíresült Dunaferr-ügyben.

De "Öreg MSZMP-s, nem vén komcsi" felkiáltással, a ballib blogszféra, ezen cselekedeteit mind elnézi neki.
Mély kussban maradnak, és várják hogy a Suchmanhoz hasonló országot elprivatizáló, végletekig eladósító, Tocsikoló, Nokiás-dobozozó gazemberek, újra hatalomhoz jussanak.

 

az Acél XXI. Kft.
az Acél XXI. Kft.
az Acél XXI. Kft.

Kettős Mérce cenzúrájára reakciók

 

Orbán lázálma a bevándorlásról

 

A szokásos ballib bérrettegésre oly jellemző mumus effektus ismét beindult a bevándorlók kapcsán.

Úgy állítja be a szerző a bevándorlás politika szigorodását, mintha az egyébként megértő és liberális Európában tárt karokkal várnák a bevándorlókat, és nem éppen napjainkban hozna majd minden tagállam, és nem tagállam szigorításokat a témában. Mint ahogyan azt Irene Khan, az Amnesty International főtitkára látja.

A franciák teszem azt nem szaroznak. Nemcsak szigorítanak, hanem haza is toloncolják a cigányokat. Ha kell iskolabuszról szedik le a 15 éves diáklányt, hogy hazaröptessék.
Cigánytelepeket számolnak fel sorra.

De a ballibek számára oly sokszor példaként említett németek is, éppen a napokban szigorítanak a bevándorlás politikájukon.

Az Olaszoknál 2009 óta bűncselekménynek számít az illegális bevándorlás

Anglia korlátozni fogja a bevándorlásokat, és a nekik juttatott szociális rendszer átalakítását is megkezdik, aminek kárvallottjai a menekültek bevándorlók.

Magyarul egész Európa bekeményít, mind a bevándorlók, mind a menekültek tekintetében.
Anélkül, hogy állást foglalnánk ezen tény halmaz, és mint irány helyes avagy helytelen voltán, megállapíthatjuk hogy a Kettős Mérce blog ismét bérrettegett egyet és Orbánozott izomból, agy nélkül.

Ha véleményed van, itt hozzászólhatsz, mert a ballibekkel ellentétben mi nem cenzúrázunk!

Vincent cenzúrájára reakciók

Avagy a Norvég alappal kapcsolatos információk nem baloldali megközelítése

A norvég jobboldal esete Orbánnal (megjegyzésposzt)

 

Vincent elhallgatja, hogy a Norvég alap nem Norvégia jótéteménye, hanem EU-s szerződés következménye.

Elhallgatja és természetesen cenzúrázza (mint minden ballib seggnyaló blog) azon hozzászólásokat melyek ezen tényt megemlítik.

Ugyanis Norvégia kevesebb EU-s pénzt fizet, cserébe támogatnia kell hazánkat rögzített pénzügyi konstrukcióban.
Norvégia cseles.
Norvégia csak és kizárólag baloldali civil szervezeteket támogat, hogy a kormány kritikákra válaszul, megúszhassa a fizetési kötelezettségeit.

Egyik ország sem szívlelné, ha más országból a hazai ellenzéket támogatnák.

Csakhogy az ostoba ballib csicskák is értsék:
Ha Gyurcsány alatt Norvégia a CÖF-öt pénzelte volna, akkor Heller Ágnes, Vásárhelyi Mária az antiszemita, náci Norvégiáról sírta volna körbe Európát.

Norvégia jelenleg egyértelműen ballib kötődésű álcivil szervezeteket támogat, és az EU-s szerződésben rögzített kötelezettségeinek nem tesz eleget. Kevesebbet fizet ezáltal az EU-ban, mint egyébként kéne neki.

Ennyi a sztori.

Persze ballib csicskáink örömködnek, hogy hazánk kevesebb pénzt kap, mint amennyi járna neki, nekünk.

süti beállítások módosítása